Bemutatkozik a Vezetőség

Nagy örömmel mutatjuk be Nektek a 2024-es tavaszi félév felsővezetőit!

Vén Anikó

Társelnök

,,A szervezet egész tagságom során olyan kihívásokat kínált, mellyel biztos volt számomra a szakmai fejlődés. Szakmailag egy olyan környezetet tapasztalhatsz, amit az egyetemen nem tudnak számodra nyújtani, remekül felkészít a munka világára. A remek közösség pedig az egyik legjobb motiváció a munkára.
Itt kihozhatod magadból a legtöbbet és lehetőséget kapsz megvalósítani az elképzeléseidet.
Rengeteget kaptam a UBC-től és elnökként az a célom, hogy ez a jelenlegi és későbbi tagok számára is biztosítva legyen.”

Kisfaludy Emese

Társelnök

,,A UBC-től rövid idő alatt is rengeteget kaptam mind szakmailag, mind közösségileg. Rengeteg olyan tapasztalatra szert tettem, amit a munkahelyemen is alkalmazni tudok. Emellett csodás barátokra is leltem, számtalan különleges, egyedi emberrel ismerkedtem meg, akikhez bátran fordulhatok és mindig tanulok tőlük valami újat. Ezért is vagyok nagyon boldog, hogy az idei évben én lehetek a szervezet egyik társelnöke és visszaadhatok a tagoknak abból a sok jóból, amit én kaptam.”

Szakmai Leadek

Bődy Csenge

Marketing Lead

,,Nagyon hálás vagyok a szervezetnek. Marketingesként sokféle feladatban vettem részt: kreatív anyagok szerkesztése, social media felületek kezelése, előadások és állásbörzék szervezése az egyetemen. Beleláthattam a Sales és a HR működésébe is. Később Projektkoordinátor lettem, új projekteket is elindítva. Sokat kaptam szakmailag, most pedig Leadként segítem Marketingeseim fejlődését. Fantasztikus csapatunk lett, eszméletlenek a Projektkoordinátorok. A UBC tele van csodálatos emberekkel, akik mindig bearanyozzák a mindennapokat. Itt tényleg kibontakozhat az ember és megvalósíthatja álmait! Izgatott vagyok a félév miatt, biztos, hogy izgalmas és örömteli időszak lesz!”

Ökrös Anna

HR Lead

,,Számomra HR Leadnek lenni egy hatalmas megtiszteltetés, de nagy felelősséggel is jár. A kis HR csapatunk nagyon összetartó, ezért egy támogató közegben tudok szakmailag is fejlődni, amiért nagyon hálás vagyok. A pozícióban vezetői skilleket, a koordinálási készséget és a problémamegoldást lehet a legjobban fejleszteni, ami nagy előnyömre válhat majd a munkaerőpiacon. A HR közösségi oldala jelenti számomra a legnagyobb motivációt, hiszen látni a tagjaink arcán azt az érzést, hogy szeretnek ehhez a közösséghez tartozni és örömmel vesznek részt a közös eseményeken, mindennél többet jelent.”

Juhász Kende

Sales Lead

,, A UBC számos szakmai területre biztosított rálátást, melyek közül végül a Sales lett az én utam. Itt számos téren fejlődhettem, hiszen elsajátítottam a hideghívás művészetét, vállalati partnerekkel tárgyalhattam, vezethettem projekteket, jelenleg pedig vezetőként is kipróbálhatom magam. Amit igazán fontosnak tartok, hogy a szakmaiságon túl egy befogadó közösségre leltem itt, amely alapjaiban határozta meg az egyetemi éveimet.”

Karrierutak Vezetői

Petrényi Panna

Consulting Team Lead

,,Consulting Leadként megtanulhatom, milyen felelősséget vállalni egy nagyobb csapat iránt, szakmailag és egyénileg fejleszteni őket a tanácsadás világában. Vezetőinket támogatva, közösen átvilágítjuk a szervezetet, felfedezzük a fejlesztendő területeket, problémákat, rejtett lehetőségeket és az esetleges kihívásokat. Emellett személyes célom, hogy a Consulting Team-ben olyan közösséget hozzunk létre, ahol a csapat magabiztosan és lelkesen végzi a munkáját és úgy fejezzék be a UBC-s pályafutásukat hogy, érdemes volt CT-snek lenni.”

Czifra Máté

Specialista Lead

,, Az előző félévben indult specialista karrierút nagy löketet adott számomra. Mint a specialisták első csapatának tagja nagyon élveztem a féléves munkát, mindezek alatt pedig nyitott szemmel figyeltem a karrierútban rejlő lehetőségeket. Felsővezetői motivációmnak is ez volt a legfőbb hajtóereje, így a specialista potenciáljának maximalizálását vettem szem elé. Szeretnék a közösségnek egy olyan biztos alapot nyújtani, amelyből folyamatos fejlődés indulhat el.”

Karrierutak Vezetői

Kovács Alexandra

Stage 1 Vezető

,,Mikor a felsővezetőségen gondolkodtam, nem volt kérdés számomra, hogy a Stage 1 vezetése lesz az én utam. Imádtam “Learno szülőként” végigkísérni a kis csapatomat az első félévükön, nagyon élveztem, hogy már rögtön a második félévemben hatalmas felelősséget kaptam. Úgy érzem, hogy a Stage 1 Vezetői pozíció ennek a kiteljesedése, és nagyon várom már, hogy minél több élményt és tapasztalatot szerezhessek a félév során.”

Mérő Leon

Stage 2 Vezető

,, Legtöbbekkel ellentétben pénzügy és számvitel szakról választottam a UBC-t. Hogyha már amúgy is kapok pénzügyi tudást az egyetemen, akkor tudjam kombinálni a biznisszel. Szeretek elmélyülni a különböző innovatív megoldásokban, mint például a kripto, az A.I., vagy esetleg új megoldásokat kitalálni a szervezet számára, amihez sok lelkes társra találtam. Úgy gondolom, hogy egy hallgatónak mindenféleképpen részt kellene venni legalább egy egyesületben, legyen az szakkoli vagy diákszervezet, mivel ez adja meg azt a pluszt, a munkaerő piacra, amivel kitűnsz a többiek közül.”

Kupcsik Csenge

Stage 3 Vezető

,,Fő feladatom, segíteni és támogatni a tagokat, akik ebben a félévükben 3 különböző karrierúton (Vezetői, Tanácsadói, Specialista) folytatják UBC-s tevékenységüket. Célom, hogy a közös munka mellett minél jobban érezzék magukat a szervezetben, és hogy ki tudják használni a szervezet adta lehetőségeket. Számomra nagy motivációt adnak a közös csapatépítők, gyűlések, és örömmel tölt el, hogy egy ilyen sokszínű és összetartó csapat munkáját segíthetem a félév során.”

Molnár Mátyás

Stage 4 Vezető

,,Amikor a szervezetet megismertem, először a szakmaisága fogott meg, azonban rájöttem, hogy a legtöbb örömöt számomra a közösség hozza. Ekkor tudatosult bennem, hogy a UBC igazán meghatározó része a közösség. Ez a gondolat volt az egyik inspirációm a jelenlegi pozíciómra való jelentkezésem mögött, mivel Stage vezetőként nekem is lehetőségem van a közösség formálására. A másik motivációm pedig az, hogy szeretnék sok vezetői tapasztalatot szerezni, amelyeket majd a jövőben hasznosítani tudok.”