Vezetőség

Mindenhol ott vannak és mindig számíthatsz rájuk. A UBC-ben nem csak szakmai tudást, hanem barátokat is találsz az életed napjaira, legyen az lent vagy fent. A közös munka célt, a társaság örömet ad. Ambiciózus és szeretetteljes közösség, akiket motiválnak a kihívások. Rengeteget tanultam az eddig itt töltött féléveim alatt.

Gál Zsuzsanna
Társelnök

Mit jelent nekem a UBC? Röviden annyit mondanék: számomra ez minden, amiről csak álmodni lehet. A UBC-ben rátaláltam a szakmaiságra, a kellően nehéz, de épp ezért remek kihívásokra, és kipróbálhattam magam számtalan helyzetben és projektben, ami segített megtalálni a saját utamat. És ha ez nem lenne elég, mindezek mellett kaptam egy hatalmas családot is, akikre mindig számíthatok, és akik között igazán önmagam lehetek.

Berkes Áron
Társelnök

Ha valamit meg kéne neveznem, amit a UBC adott, akkor az összetartó társaságot, a végtelen motivációt és rengeteg lehetőséget mondanám! Itt mindig van, aki támogasson és mellettem álljon. A legjobb dolog, ami történhetett velem az egyetemi éveim alatt.

Hollósy Laura

Törzskari Vezető

A UBC-be való csatlakozásom az egyetemi életem egyik legjobb döntése volt. A szakmai tanulás mellett egy olyan közösségbe tartozhatok, ahol igazán önmagam lehetek. Köszönöm a rengeteg élményt, fejlődési lehetőséget és a megannyi segítséget céljaim elérésében.

Szabó Zsófia Andrea

Stage I. Vezető

Egy unalmas matek előadás alatt jött a kósza ötlet, hogy jelentkezzek a szervezetbe a barátaimmal. A hirtelen elgondolás ellenére elképesztő élményekkel és rengeteg új baráttal gazdagodtam. Ha a szakmaiság és az összetartó közösség fogalmát kéne három betűvel jellemeznem, nem lenne nehéz dolgom: UBC!

Szatmári Gergely

Stage II. Vezető

Nagyon nehéz néhány sorban összefoglalni, hogy mit is adott nekem a UBC. Sok dolgot említhetnék, de ha egyet ki kell emelnem, akkor az biztos az itt levő emberek lennének akiket megismerhettem. Életre szóló barátságokat és rengeteg élményt sikerült szereznem ebben a két évben.

Gárdonyi Levente

Stage III. Vezető

Amikor jelentkeztem a szervezetbe, még csak elképzelni sem tudtam, hogy pontosan mi vár rám. Már az első félévemben rájöttem, hogy életem egyik legjobb döntése volt csatlakozni, ugyanis a rengeteg szakmai fejlődés mellett egy hatalmas befogadó közösség tagja lehetek. Rengeteg új és értékes embert ismertem meg, mindemellett pedig megszámlálhatatlan élménnyel gazdagodtam. Szerintem bátran kijelenthetem, hogy egyetemi éveim legszebb időszaka a UBC-hez köthető.

Nagy Adrienn

Stage IV. Vezető

A UBC egy közösség, ami felfele húz és mindig többre sarkall, mint ami tegnap voltál. Az online félévek alatt is hitet és motivációt adott, s értékkel töltötte meg az egyetemi éveim. Küldetéstudattal, alázattal, felelősséggel és szakmai önbizalommal vértezett fel az itt eltöltött idő, mely kiváló iránytűként szolgált a karriertervezésemben is.

Speier Viktória

HR Lead

Anno szakmai tudást és egy befogadó közösséget kerestem az egyetemen. A UBC viszont minden elképzelésem túlszárnyalta: tanulmányaimon túlnyúló szakmai tapasztalatot és egy családot kaptam itt.

Ádám Zsolt

Sales Lead

A UBC számomra felnyitott egy új, rengeteg lehetőséggel teli életszakaszt, ugyanis szakmai szempontból rendkívül sokat fejlődhettem, az egyetemi tanulmányaimat kiegészítve. Emellett pedig megtaláltam azt az összetartó közösséget, ahová öröm tartozni, és ahol tudom, hogy bárkire számíthatok.

Kovács Dóri

Marketing Lead

Szerintem milyen hely a UBC? Ahol fejlődhetsz. Ahol felfedezheted képességeidet. Ahol értékes kapcsolatokra találsz. Ahol soha nem unatkozol. Ahol mindig megy a pörgés. Ahol egy olyan befogadó közösséghez tartozol, ami a második családoddá válhat.

Nagy Bori

Consulting Team Lead

UBC számomra a lehetőségek széles tárházát jelenti. Itt alkalmam nyílt szakmai tapasztalatot szerezni, belátni egy több mint 100 fős szervezet működésébe, illetve a legfontosabb, életre szóló kapcsolatokat kötni.

Makrai Péter

Consulting Team Lead

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató