Értékajánlatunk

A University Business Club képzi napjainkban az egyik legerősebb hidat az egyetemi hallgatói kiválóság és a vállalati szektor között. Szervezetünkben kulcsszerepet tölt be a vállalati partnereinkkel való együttműködés, ennek keretében tevékenységünk több típusra osztható:

  • Általános Brandépítő tevékenység végzése a Corvinus Egyetemen, mely során online és offline marketingcsatornákon (termékmegjelenés) keresztül ismertetjük meg vállalati partnerünket az egyetemistákkal.
  • Employer Branding tevékenység végzése a Corvinus Egyetemen, mely során a vállalatok munkáltatói arculatát hozzuk közelebb a hallgatókhoz, sajátos alternatív megoldásokkal, amikkel egyszerre tesszük ismertebbé a cég márkáját és tudunk garantálni nagy létszámú érdeklődő diákot partnerünknek.

Az elmúlt 3 év folyamán a UBC és jogelődje, tartós vezetőszerepet alakított ki a Corvinus Egyetemen a vállalatok megjelentetése terén. Partnereinknek mondhatjuk Magyarország legnagyobb bankjait, multinacionális cégeket, illetve a KKV szektor is jelentős számban képviselteti magát szponzoraink között.

Partnereink első sorban megbízhatóságunk, magas színvonalú kivitelezési és utókövetési folyamataink miatt választanak bennünket, hiszen minden egyes együttműködési programot személyes találkozók és kontrollált akciók öveznek.

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató