University Business Club – Corvinus

A University Business Club (UBC) egy, a Budapesti Corvinus Egyetemen működő diákszervezet, amely mögött több nívós szakmai esemény és konferencia megszervezése és lebonyolítása áll. Neves előadóinknak és erőfeszítéseinknek köszönhetően ma már az egyetemünk egyik legdinamikusabban fejlődő és legkiemelkedőbb diákszervezetévé váltunk, és ezt az iramot a minden félévben tovább erősítjük, mert hiszünk benne, hogy fejlődés a mindennapi világunk alapja.

Célunk, hogy minőségi, egyedi és élményteremtő rendezvényekkel színesítsük a hallgatók mindennapjait, ezzel hozzájárulva az egyetemen tanultak kiegészítéséhez aktuális, érdekes témákban. Véleményünk szerint nagyon fontos az egyetemisták látókörének szélesítése, ezzel hozzájárulva a jövő generációjának fejlődéséhez. Igyekszünk minden aktuális üzleti és gazdasági témában a szakma legfontosabb szereplőit elhívni, akik iparági tapasztalataiknak és felhalmozott tudásuknak köszönhetően hitelesek a hallgatók szemében.

A UBC előadásain kivétel nélkül biztosítjuk az érdeklődő, a tudásra és a világra nyitott fiatalok tömegét, akik meglehetősen elkötelezettek a jövőbeli szakmájuk iránt.

Reméljük, Önnel is együtt dolgozhatunk a közeljövőben, és előadóként színesíti majd az egyik szakmai rendezvényünk programját.

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató