Consulting Team

A Consulting Team a többi funkciótól függetlenül, törzskarként működik. A szervezetünkön belül rengeteg komplex folyamat zajlik, és rengeteg minden szorul folyamatos felülvizsgálatra és fejlesztésre, amire szükséges lenne figyelmet fordítani, de a mindennapi működés mellett a vezetőségnek nincs kapacitása folyamatosan dolgozni rajtuk.

A Consulting Team pontosan ezekkel a kérdésekkel foglalkozik a félév során, és támogatja a vezetőséget a változtatást igénylő döntések előtt a projektek és az aktuális helyzet objektív felmérésével, valamint megoldási alternatívák kidolgozásával.

Szerintem milyen hely a UBC? Ahol fejlődhetsz. Ahol felfedezheted képességeidet. Ahol értékes kapcsolatokra találsz. Ahol soha nem unatkozol. Ahol mindig megy a pörgés. Ahol egy olyan befogadó közösséghez tartozol, ami a második családoddá válhat.

Nagy Bori
Consulting Team Lead

UBC számomra a lehetőségek széles tárházát jelenti. Itt alkalmam nyílt szakmai tapasztalatot szerezni, belátni egy több mint 100 fős szervezet működésébe, illetve a legfontosabb, életre szóló kapcsolatokat kötni.

Makrai Péter
Consulting Team Lead

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató