HR

A HR funkció kezében összpontosul az egész szervezet toborzási és kiválasztási folyamatának koordinálása, a gólyatábori megjelenéstől kezdve, az interjúztatáson és Assessment Center szervezésen keresztül, egészen a bevonótábor megrendezéséig.

A HR feladata továbbá tagságunk belső motivációjának fenntartása rendszeres közösségi programok, bulik, táborok, látókörbővítő beszélgetések szervezésével, valamint a mentorprogram koordinálásával.

Elkötelezett hívei vagyunk a tehetségek képzésének, támogatásának, karrierfelkészítésének, melyet a négy féléven át tartó Talent Program keretein belül valósítunk meg. Ennek szervezésében és menedzselélésben is nagy szerepet vállal a HR.

A UBC egy közösség, ami felfele húz és mindig többre sarkall, mint ami tegnap voltál. Az online félévek alatt is hitet és motivációt adott, s értékkel töltötte meg az egyetemi éveim. Küldetéstudattal, alázattal, felelősséggel és szakmai önbizalommal vértezett fel az itt eltöltött idő, mely kiváló iránytűként szolgált a karriertervezésemben is.

Speier Viktória
HR Lead

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató