Rólunk

Kik vagyunk mi? 

A University Business Club a Budapesti Corvinus Egyetem egyik legnagyobb, dinamikusan fejlődő, menedzsment fókuszú diákszervezete. 

Értékteremtés

A UBC-t tehetséges, kreatív és az elméleti tananyag elsajátításánál többre vágyó tagok alkotják.  A szervezet elsődleges célja, hogy számukra olyan szakmai, gyakorlati fejlődési lehetőséget és kapcsolati hálót biztosítson, amelyek segítségével a hallgatók magabiztosan indulhatnak el a karriercéljaik megvalósítása felé vezető úton.  

A szervezet kiemelt célja továbbá, hogy színvonalas szakmai témájú előadások, kerekasztal-beszélgetések és workshopok szervezése által az Egyetem valamennyi hallgatója számára értéket teremtsen. 

Híd a hallgatók és a vállalati szféra között 

A UBC nagy hangsúlyt fektet arra, hogy személyes, élményalapú kapcsolatot alakítson ki a hallgatók és a körükben népszerű nagyvállalatok között. Partnercégeinkkel közös előadásaink, a munkáltatói brandet bemutató tevékenységünk, illetve az Egyetemmel együtt szervezett hivatalos karrierrendezvény, a Corvinus Career & Business Festival mind egyedi lehetőséget kínálnak arra, hogy a hallgatók igényeiknek megfelelően, közvetlen módon ismerkedhessenek meg a munkaerőpiac nyújtotta lehetőségekkel. 

Vállalati mintára épülő szervezet 

A nagy taglétszám és a szervezet széleskörű tevékenységének eredményes és hatékony működése érdekében szervezetünk struktúrája nagyvállalati mintát képez le. Három specializációnk, a Marketing, a HR és a Sales önálló feladatokat ellátva, ám egymással együttműködve vesznek részt az értékteremtésben. 

Közösség

A szervezet sikereiben a szakmaiság mellett kulcsfontosságú szerepet játszik a tagokat szinte családdá kovácsoló közösség ereje. A UBC-ben töltött féléveket a baráti körben megélt élmények, a rendszeresen megrendezésre kerülő közösségi programok, táborok, az irodai beszélgetések és az együtt alkotott „UBC-életérzés” teszik igazán különlegessé és meghatározóvá.

Küldetés

A szervezet alapvető célja, hogy szakmai rendezvények szervezése által hozzájáruljon Budapesti Corvinus Egyetemen tanuló hallgatók készségeinek, ismereteinek gyarapításához és látókörük szélesítéséhez az Egyetem aktív szellemi életébe való bevonásuk által. A University Business Club a Budapesti Corvinus Egyetem elkötelezett, a világra nyitott hallgatói számára kínálja a tananyag gyakorlati tapasztalattal való kiegészítésének lehetőségét egy inspiratív, motiváló közösségben és munkakörnyezetben.

Szakmaiság

A magas színvonalú rendezvényeinket projektcsapatokba rendeződve valósítjuk meg. A projektekben való működés alkalmat biztosít három specializációnk, a Marketing, a HR és a Sales integrációjára, ezáltal tagjaink mindhárom területen értékes tapasztalatokkal gazdagodhatnak. 

Mindemelett egy 4 féléves belső képzési programban, a Talent Programban vesznek részt, amely szakmai továbbképzési lehetőségeket biztosít számukra.  Szakmai jellegű programjaink, mint a Learnovation (az új tagok szervezetbe való integrálását segítő program), az Orientation Night (a vezetői vagy tanácsadói karrierút közötti választás előtt álló tagok orientációs programja), a Career Night (partnercégeink munkáltatóként való bemutatkozása a Talent Program utolsó félévében járó tagok számára), valamint a különféle szakmai jellegű tréningek alkalmával tagjaink olyan tudásanyaggal egészíthetik ki az egyetemi képzésüket, amely a diploma megszerzése után jelentősen megkönnyíti számukra a munkavállalói piacon való elhelyezkedést. 

Tag

Sikeres előadás

Összes résztvevő

Havonta elért hallgató