2017. március 29-e, Corvinus egyetem C épület, Budapest Business Club diákszervezet, és egy élményelőadás „Dabasról a világpiacig – a Wellis story” címmel, ami egyszerre volt releváns az aktuális üzleti téma miatt, és szórakoztató.

Többek között azokra a kérdésekre kaptunk választ, hogy honnan indult a sikertörténet, hova tart, milyen alappillérekre támaszkodva érik el a folyamatos gyarapodást, illetve, hogy milyen célok és elhatározások mentén halad a cég.

A Wellis egy családi vállalkozásból indult, és a határokat nem ismerő ambícióknak, stratégiai precizitásnak és letisztult céloknak köszönhetően Európa vezető jakuzzi-gyártójává nőtte ki magát.

Az egyik kulcsmozzanat, hogy egy közel 10 000 fős településen, Dabason született meg az elképzelés, és annak ellenére, hogy azóta, Európa 32 országában vannak jelen a Wellis luxuscikkei, a lojalitás a „szülővároshoz” megmaradt, és a termelési folyamatok 100%-a Dabason történik.

A három fő motor a nemzetközi jelenlét, az innováció és olyan bizalmi légkör, közösség megteremtése, amely az alkalmazottakat arra inspirálja, hogy kihozva magukból a maximumot hozzájáruljanak a vállalat további expanziójához.

Minden, ami nemzetközi: olyan prémium minőségű jakuzzikat gyártanak, amik kényelmükkel és eleganciájukkal hidat emelnek a földi materiális értékek és az égi eufóriák, örömök közé. A medencék Dabasról mennek „vakációra” európai hotelekbe, szállodákba, napoznak a világhírű sztárok teraszain, mert elhanyagolhatatlan, hogy a cég külföld felé nyisson, mivel ott jóval nagyobb a kereslet.


Minden, ami innováció:
egyedülálló, extravagáns termékek (pl.: swimspa modellek), intelligens WC-k, öt fekvőhelyes jakuzzi tablet-tartóval, szaunák, gőzkabinok… Feltérképezik a vásárlók állandóan változó igényeit, élénk fantáziavilágát, és a csúcstechnológiával megalkotják.

Minden, ami csapatépítés: majálisok szervezése, céges rendezvények lebonyolítása, a dolgozók szellemi gyarapodásának támogatása tréningekkel, nyelvoktatással, kompetenciák fejlesztésével. Szimultán építik a nagyvállalati arculatot, nívót, és teremtik meg a családias légkört, növelve ezáltal az alkalmazottak munkakedvét, motivációját.

Minden, ami Wellis: rengeteg munka a luxus mögött, (pénz)hullámfürdő a jakuzzikban, merülés a jövő kihívásaiban, vezetők, akik hisznek abban, hogy annyi a cég, amennyit beletesznek, vízió, amit nem csak meg akarnak, de meg is fognak valósítani.

Óriási büszkeség Dabasnak és az országnak, nemzetközi siker a Wellisnek, (wellness) élményelőadás nekünk!