Mozgalmas félévet tudhat maga mögött az MKT Corvinus, itt volt az ideje, hogy kipihenjük az elmúlt időszak fáradalmait. Együtt, természetesen. Így indult el nyolc lelkes tagunk a francia alpokba, hogy nem titkoltan hagyományteremtő szándékkal részt vegyenek az első MKT-sítáborban. Jelentem, az „aljas nyolcas“ minden tagja egyben és épségben hazaért, következzen tehát egy rövid beszámoló a hétről.

Sokat elárul a csapatunkról, hogy nem volt elég az a megszámlálhatatlanul sok munkaóra, amit a toborzási időszak, az előadások szervezése, a brainstormingok, a kiülések, a szekciógyűlések és a közösségi programok alatt együtt töltöttünk, még a jól megérdemelt vizsgaidőszak utáni pihenőnket is együtt szerettük volna tölteni egy meglehetősen szűkös faházba összezárva.

La Joue de Loup-ba 22 óra kalandos buszozás után érkeztünk meg, lerobbant busz, igazoltatás és útlezárás gondoskodott arról, nehogy unatkozzunk. Ami az időjárást illeti, volt itt mindenféle, de legyen szakadó eső, ragyogó napsütés és 15 fok, vagy éppen havazás, mi mindig ugyanakkora lelkesedéssel vágtunk neki a pályáknak. Kezdő, újrakezdő, haladó és (majdnem) profi sízőink és egyszem snowboardosunk számára egyaránt nagy élmény volt közösen meghódítani a francia alpok csúcsait, bár nem is mi lettünk volna, ha nem viszünk ebbe is egy kis izgalmat és kalandokat.

Esténként  a Vacsoracsata színvonalát is túlszárnyalva kápráztatott el bennünket valamelyikünk főzőtudományával. A bab-tészta-bab-tészta-bab-tészta különböző variációjából összeálló rendkívül változatos heti menünk még soha az életben nem esett ennyire jól.

Wifi hiányában kénytelek voltunk olyan ősrégi kommunikációs módszerekkel és szórakozási lehetőségekkel élni, mint a beszélgetés, kártyázás és Activity, utóbbi kettőt sikerült mesteri szintre emelni, biztosan jó darabig emlegetjük még…

Egy szó mint száz, egy hétnyi síelés-kaja-pia-játék-röhögés és nagy beszélgetések után kicsit fájó szívvel, de feltöltődve indultunk vissza, hogy egy minden eddiginél jobb MKT-s félévet hozzunk össze.

Ismétlést! :)